Steaua-Rapid se va juca pe gazon nou, dar problemele nu dispar la Național Arena: „Este garantat doar 6 luni”

Steaua-Rapid se va juca pe gazon nou, dar problemele nu dispar la Național Arena: „Este garantat doar 6 luni”

Veşnica problemă a gazonului de pe National Arena este pe cale să îşi găsească o nouă rezolvare. Provizorie şi de această dată, deoarece neajunsurile legate de aerisirea şi fotosinteza corespunzătoare pentru suprafaţa de joc tot nu au fost rezolvate de către Primăria Capitalei, proprietara stadionului.

Ion Olteanu, patronul firmei care va monta noul gazon, spune însă că în următoarele 6 luni se va putea juca pe National Arena în condiţii decente, începând cu derby-ul dintre Steaua şi Rapid, de sâmbătă.

„Ne vom ocupa de gazonul de pe National Arena în două zile, iar sâmbătă se va putea juca pe el. Vom face o lucrare adaptată la condiţiile date. Problema nu este însă legată de gazon, ci de condiţiile de pe stadion. În primul rând, aerisirea la nivelul terenului este slabă, iar apoi lipseşte instalaţia de fotosinteză." Integral pe porosport.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Sancțiuni de peste 6.000 de lei în urma unor controale ale Serviciului de Investigare a Criminalității Economice

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.