Trimite stirea ta ! [email protected]

ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Steaua - FC Botoşani 5-3. Campioana a câştigat meciul cu cele mai multe goluri din acest sezon

Steaua - FC Botoşani 5-3. Campioana a câştigat meciul cu cele mai multe goluri din acest sezon

Categorie : Sport

Steaua a reuşit o victorie spectaculoasă în Gruia, 5-3 cu FC Botoşani, într-un meci al recordurilor. S-au marcat nu mai puţin de opt goluri (mai multe decât în orice altă partidă din actuala ediţie a Ligii 1), patru dintre ele în mai puţin de patru minute, iar Breeveld a bifat cea mai rapidă reuşită din acest sezon.

Primul meci jucat "acasă" de Steaua pe stadionul celor de la CFR a fost unul al recordurilor. Nicandro Breeveld a înscris cel mai rapid gol al campionatului, după doar 60 de secunde, la capătul unei faze superbe la care au mai participat Chipciu, Tade şi Stanciu.

Din minutul 26 până în minutul 30 s-a marcat ca la handbal. Dan Roman şi Martinus i-au adus în avantaj pe moldoveni în doar două minute, înainte ca Stanciu şi Tade să întoarcă rezultatul în favoarea Stelei.

Reuşita de 3-2 a fost prima din acţiune în acest sezon pentru golgheterul ediţiei trecute din Liga 1.

Repriza a doua a fost la fel de spectaculoasă.
Cabrera a egalat pentru moldoveni în minutul 55, dar Steaua a revenit în avantaj peste 13 minute, prin Râpă, care a marcat după ce Tade trimisese în bară.

În minutul 71, după un assist frumos cu capul al lui Tade, aflat la cea mai bună prestaţie la Steaua, Nicuşor Stanciu a făcut dubla.

FC Botoşani a rămas în 10 oameni în minutul 88, după un fault dur al lui Miron asupra nou-intratului Onţel.

Steaua s-a impus cu 5-3 în meciul cu cele mai multe goluri din acest sezon şi a urcat pe locul 3 în campionat, fără vreo înfrângere în meciurile considerate pe teren propriu.

Totuşi, Mirel Rădoi a avut parte şi de veşti proaste. Tahar şi Chipciu au fost avertizaţi şi vor rata marele derby cu Dinamo, din etapa viitoare. Sursa: digisport.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani