Sportivii clubului DAO la CN Qwan Ki Do au cucerit șase medalii

Sportivii clubului DAO la CN Qwan Ki Do au cucerit șase medalii

Campionatul Naţional Qwan Ki Do, găzdiut de Sala Polivalentă Elisabeta Lipă din Botoşani este o competiţie destinată seniorilor. După cele două zile de întreceri, componenţii clubului DAO Botoşani au cucerit şase medalii dintre care două pe echipe.

Cea mai bună performanţă a fost obţinută de echipa clubului DAO la categoria grade. Echipa botoşăneană formată din Gabriel Apostol, Ştefan Apopei, Cristian Pietraru şi Romeo Iriciuc a cucerit medalia de aur. Tot medalie de aur a cucerit şi Gabriel Apostol în proba de luptă cu arma.

De asemenea, Romeo Iriciuc a cucerit o medalie de argint iar Victor Trofin şi Florin Jîjie câte o medalie de bronz. A treia medalie de bronz a fost cucerită în proba de centuri negre de echipa formată din Victor Trofin, Florin Jîjie, Narcis Agachi şi Ciprian Coruţ, scrie btonline.

„Au venit aproape 200 de sportivi de la 20 de cluburi din toată ţara. Participarea este una numeroasă. Noi încercăm să fim cât mai bine pregătiţi atât pe plan administrativ cât şi pe plan sportivi. Nivelul competiţiei este unul destul de ridicat. Toţi competitorii, atât din Botoşani cât şi din ţară s-au mobilizat pentru a face faţă acestui maraton sportiv. Sportivii de la Botoşani au avut o evoluţie foarte bună şi ne bucurăm că au început să confirme cei din noua generaţie”, a spus Eugen Ţurcanu.

„Aici în Botoşani este absolut superb, organizarea este ireproşabilă, condiţiile sunt extraordinare iar competiţia este una de un nivel tehnic ridicat. Există foarte multă seriozitate. Qwan Ki Do-ul este departamentul cel mai serios din cadrul Federaţiei Române de Arte Marţiale. Este singura grupare care face chiar artă marţială. Este cea mai aproape de ceea ce înseamnă arta marţială. Nu numai partea sportivă ci şi partea socială. Toţi din această zonă sunt oameni extraordinari. Sunt oameni inimoşi, care fac pentru că îşi doresc foarte mult să se dezvolte pe ei. În Moldova sunt cxele mai multe cluburi”, a spus Florentin Marinescu, preşedintele Federaţiei Române de Arte Marţiale.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.