Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Sportivi botoșăneni înscriși la concursul „Cupa Ambasadorului Republicii Coreea”! Vezi ce rezultate excelente au obținut!

Sportivi botoșăneni înscriși la concursul „Cupa Ambasadorului Republicii Coreea”! Vezi ce rezultate excelente au obținut!

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Sâmbătă 07-11-2015, a avut loc pentru a doua oară la Stăuceni-Chișinău cea de-a șasea ediție a Cupei Ambasadorului Republicii Coreea.

Competiția a fost organizata de Centrul de Limba si Cultura Coreeana „Se Jong" si Fundația „Calea Fericirii", in cadrul Festivalului de Cultura Coreeana 2015, si s-a desfășurat pe terenul  de baschet de la Colegiul Național  de Viticultură  și  Vinificație din  Stăuceni – Chișinău.

La deschiderea Cupei Ambasadorului a participat diplomatul sud-coreean, turneul  fiind deschis cu o luptă neobișnuită în 5 vs 5.

Concursul s-a bucurat de participarea sportivilor la toate categoriile de vârsta reprezentând cluburi din Moldova, Ucraina si Romania.

Clubul Sportiv TOTAL TAEKWONDO Botoșani a înscris în concurs un număr de 9 sportivi, ce au cucerit șapte medalii, dintre care o medalie de aur prin sportiva JESCU DARIA, 5 medalii de argint prin sportivii: MARGINEAN ANDRA NICOLE, GAVRILAS ANTONIOS, CORSEI IOANA, NAHARNIUC MIHAI FLORIN, CERVICESCU ROBERT, și o medalie de bronz prin sportiva HARABAGIU ELENA.

Aproape de a obține medalia de bronz s-au aflat si sportivii CORSEI GEORGE ce a pierdut meciul la punctul de aur, FLOREA LIVIU nereușind să recupereze avantajul luat de sportivul advers în prima repriză.

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani