Simona Halep a câștigat turneul de la Praga

Simona Halep a câștigat turneul de la Praga

Simona Halep a jucat finala turneului de la Praga împotriva belgiancei Elisa Mertens, pe care a câștigat-o în două seturi, cu 6-2 și 7-5.

Cea mai bună clasare din cariera belgiancei, semifinalistă la Australian Open în 2018, a fost locul 12 mondial. La momentul actual este pe locul 19 WTA. La dublu, a câștigat titlul de la U.S. Open în 2019.

Simona Halep a închis primul set cu 6-2 și este a făcut primul pas către trofeu. Setul al doilea a fost puțin mai disputat, însă românca a gestionat mai bine jocul și a reușit să închidă setul la scorul de 7-5.

Pentru Simona Halep, numărul 2 WTA, este cel de-al 21-lea trofeu WTA al carierei.

Stirea anterioara

Accident! Bărbat rănit pe o trecere de pietoni din Botoșani

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.