Scandal la meciul CSU Craiova - FC Botoșani Heleșteanu și Grozavu s-au înjurat cu fanii craioveni

Scandal la meciul CSU Craiova - FC Botoșani Heleșteanu și Grozavu s-au înjurat cu fanii craioveni

Meciului dintre CSU Craiova și FC Botoșani a adus mai multe momente tensionate. În minutul 38, Mihai Bordeianu, jucătorul celor de la FC Botoșani a fost eliminat de centralul Mircea Bîrsan, după ce l-a calcat pe Hristo Zlatinski.

Eliminarea mijlocașului a creat tensiune în rândul moldovenilor. Anton Heleșteanu, actual oficial al celor de la FC Botoșani, fiind extrem de nemulțumit de decizie. Acesta s-a înjurat cu suporterii de la Tribuna 1 și chiar l-a amenințat pe unul dintre aceștia. Heleșteanu stătea chiar în fața tribunei, iar mai mulți suporteri l-au acuzat că ține cu Dinamo, marea rivală. „Stai aici și vedem noi după meci" Anton Heleșteanu, către un fan craiovean

În plus, înainte de startul celei de-a doua reprize, Heleșteanu a avut ceva de protestat împotriva arbitrului, care a întârziat startul celei de-a doua părți.

În a doua repriză, și antrenorul celor de la FC Botoșani, Leo Grozavu s-a certat cu fanii de la Tribuna 1. „Ce mă, voi sunteți Craiova? Nu sunteți Craiova. Nu vedeți că nu jucați nimic. Noi suntem slabi, dar nici voi nu jucați nimic. Nu vă mai agitați așa, că tot Steaua ia campionatul!" Leo Grozavu către fanii celor de la CSU

Ulterior, un oficial al celor de la FC Botoșani a aruncat, de pe bancă, o sticlă către fanii craioveni.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.