Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Scandal la Botoșani! Vintilă, scos din sărite de crainicul stadionului! ”A întrecut măsura!” Ce s-a întâmplat

Scandal la Botoșani! Vintilă, scos din sărite de crainicul stadionului! ”A întrecut măsura!” Ce s-a întâmplat

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

FCSB s-a impus cu 2-0 la Botoșani, prin reușitele lui Coman și Gnohere, dar la finalul jocului nu a fost unul liniștit. Crainicul stadionului din Botoșani i-a reproșat lui Bogdan Vintilă că ar fi făcut anumite gesturi la adresa publicului, lucru negat de antrenorul roș-albaștrilor.

„Nu-l înțeleg pe Bogdan Vintilă. Un gest incalificabil la adresa tribunei, să-ți fie rușine”, au fost vorbele crainicului stadionului din Botoșani, care l-au scos din sărite pe Bogdan Vintilă.

„Nu am făcut niciun gest publicului, Doamne ferește! Eu vreau să-i felicit, nu i-am provocat. Eu i-am salutat. Crainicul a fost cel care a întrecut măsura, ținând cont de faptul că era o stare de nervozitate crescută. Ne-am mutat în partea suporterilor noștrii, să-i aplaudăm”, a spus Vintilă la finalul jocului.

Vintilă a ținut mini ședința de final la mijlocul terenului, după care roș-albaștrii s-au mutat către partea de stadion în care erau suporterii FCSB.

Bogdan Vintilă, atacat și de Valeriu Iftime
Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la Botoșani, s-a enervat după meci. Omul de afaceri a opinat că echipa sa nu s-a ridicat la înălţime, dar s-a enervat când a auzit că antrenorul roş-albaştrilor, Bogdan Argeş Vintilă, a criticat stilul de joc al botoşănenilor.

„Dacă Vintilă a zis că noi am jucat bufa, greşeşte. Oricum, eu nu-l apreciez ca mare antrenor. Are echipă bună, dar eu nu cred în ce zice el! Poate dacă vorbea Boloni sau Dan Petrescu sau Hagi, era altceva”, a spus Iftime la Fotbal Club. Sursa: digisport.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani