Scandal la Botoșani! Vintilă, scos din sărite de crainicul stadionului! ”A întrecut măsura!” Ce s-a întâmplat

Scandal la Botoșani! Vintilă, scos din sărite de crainicul stadionului! ”A întrecut măsura!” Ce s-a întâmplat

FCSB s-a impus cu 2-0 la Botoșani, prin reușitele lui Coman și Gnohere, dar la finalul jocului nu a fost unul liniștit. Crainicul stadionului din Botoșani i-a reproșat lui Bogdan Vintilă că ar fi făcut anumite gesturi la adresa publicului, lucru negat de antrenorul roș-albaștrilor.

„Nu-l înțeleg pe Bogdan Vintilă. Un gest incalificabil la adresa tribunei, să-ți fie rușine”, au fost vorbele crainicului stadionului din Botoșani, care l-au scos din sărite pe Bogdan Vintilă.

„Nu am făcut niciun gest publicului, Doamne ferește! Eu vreau să-i felicit, nu i-am provocat. Eu i-am salutat. Crainicul a fost cel care a întrecut măsura, ținând cont de faptul că era o stare de nervozitate crescută. Ne-am mutat în partea suporterilor noștrii, să-i aplaudăm”, a spus Vintilă la finalul jocului.

Vintilă a ținut mini ședința de final la mijlocul terenului, după care roș-albaștrii s-au mutat către partea de stadion în care erau suporterii FCSB.

Bogdan Vintilă, atacat și de Valeriu Iftime
Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la Botoșani, s-a enervat după meci. Omul de afaceri a opinat că echipa sa nu s-a ridicat la înălţime, dar s-a enervat când a auzit că antrenorul roş-albaştrilor, Bogdan Argeş Vintilă, a criticat stilul de joc al botoşănenilor.

„Dacă Vintilă a zis că noi am jucat bufa, greşeşte. Oricum, eu nu-l apreciez ca mare antrenor. Are echipă bună, dar eu nu cred în ce zice el! Poate dacă vorbea Boloni sau Dan Petrescu sau Hagi, era altceva”, a spus Iftime la Fotbal Club. Sursa: digisport.ro

Stirea anterioara

Magazin de echipamente de schi! Vă așteptăm în orice perioadă!

Stirea Urmatoare

Poliţiştii botoşăneni alături de elevii Liceului Teoretic Anastasie Başotă Pomîrla, în Săptămâna Altfel

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.