Șapte medalii la Cupa României căștigate de sportivii de la CS Total Taekwondo

Șapte medalii la Cupa României căștigate de sportivii de la CS Total Taekwondo

Sportivii CS Total Taekwondo Botoşani au participat, în perioada 7-9 octombrie 2011, la competiţia de Taekwondo WTF pentru copii, cadeţi, juniori şi seniori “Cupa României, competiţie ce a ajuns anul acesta la a XII-a ediţie, evenimentul ce s-a sustinut  în incinta Salii Multifunctionale din Miercurea-Ciuc.

Desfăşurată sub egida Federaţiei Romane de Taekwondo WTF, competiţia a reunit la start peste 450 de sportivi de la cluburi cu tradiţie din toată ţara, printre competitori afându-se şi o delegaţie botosaneana formată din 9 sportivi, iar la capătul celor două zile de concurs CS Total Taekwondo a obţinut sapte medalii: una de aur, trei de argint şi trei de bronz.

În prima zi au intrat in concurs doar trei sportivi si au cucerit doua  medalii, una de bronz la categoria seniori -68 kg prin Ionuţ Zaharia, sportiv revenit in circuitul competitional dupa o pauza indelungata si o medalie de argint la categoria cadeti 1 feminin -55 kg prin sportiva Beatrice Picior.  Al treilea sportiv intrat in concurs Andrei Suster a abandonat meciul din cauza unei accidentari fiind la 40 de secunde de medalia de bronz (sportivul aflat la prima competitie conducea meciul cu scorul  de 12 la 10 in momentul accidentarii).

Pentru delegaţia CS Total Taekwondo, ziua a doua a fost la fel de prolifică cucerind inca cinci medalii, doua de bronz prin sportivii Teodor Guluţă la categoria copii 1 masculin -35 kg si Ştefan Ivanov la categoria copii 1 masculin – 30 kg,  doua medalii de argint prin sportiviiSerena Ivanov la categoria cadeti 2 feminin – 35 kg si Daniel Sîrghe la juniori masculin – 55 kg, cea mai strălucitoare, cea de aur, fiind adjudecată de Adelina Picior la categoria cadeti 2 feminin – 35 kg.

Raportându-mă strict la rezultatele înregistrate de noi la această competiţie, pot să afirm că victoria a fost de partea acelora care au crezut realmente în ea si tin să remarc  în mod particular ca jumatate din sportivii participanti la acest concurs s-au calificat in finala categoriei“, a declarat Catalin Chiriac, antrenorul CS Total Taekwondo.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.