S-a terminat vacanța pentru FC Botoșani

S-a terminat vacanța pentru FC Botoșani

Elevii lui Vali Bordeanu și Leo Grozavu s-au reunit luni la ora 14, la stadionul Municipal, după vacanța de iarnă de trei săptămâni. La reunirea lotului nu au fost prezenți toți jucătorii, unii dintre ei fiind liberi să-și caute echipe deoarece nu au confirmat așteptările oficialilor și nu vor fi păstrați pentru returul campionatului. În schimb, la capitolul veniri au fost fundașii Florin Plămadă, jucător împrumutat la CFR Suceava, Sebastian Remeş (Honved Budapesta) și Ion Jardan (Şeriff Tiraspol), plus încă trei juniori de la CSS Botoșani.

Odată cu reunirea lotului,  noul antrenor principal al FC Botoşani va fi Leo Grozavu, Valeriu Bordeanu, cel care a asigurat interimatul în ultimele trei jocuri din 2013, urmând a fi antrenorul secund al acestuia.

Jucători prezenți la reunirea lotului:

Portari: Vasile Curileac, Dorian Perianu

Fundași: Andrei Poverlovici, Răzvan Tincu, Andrei Patache, Florin Acsinte, Ionuț Ursu, Ciprian Dinu, Florin Plamadă, Sebastian Remeş (Honved Budapesta) și Ion Jardan (Şeriff Tiraspol)

Mijlocași: Marius Croitoru, Gabriel Vașvari, Cătălin Vraciu, Sebastian Ghinga, Claudiu Codoban, Istvan Fülöp

Atacanți: George Cârjan

Attila Hadnagy se va alătura zilele acestea la antrenamentele FC-ului.

Jucători puși pe liber:

Portari: Dragoş Petrache

Fundași: Răzvan Radu, Casian Maghici, C-tin Drugă

Mijlocași: George Tăban

Atacanți: Marian Tănasă, Ionuț Matei

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

WhatsApp introduce o nouă funcție. La ce va folosi Hidden Group

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.