România a urcat pe locul 7 în clasamentul Fed Cup

România a urcat pe locul 7 în clasamentul Fed Cup

Echipa feminină de tenis a României a reușit un salt de cinci locuri și a urcat pe poziția a șaptea în clasamentul Fed Cup, după promovarea în Grupa Mondială a competiției.

România este neînvinsă în ultimii doi ani, având șapte victorii consecutive în Fed Cup, ultima înregistrată în weekend, la Montreal, 3-2 cu Canada, în barajul pentru Grupa Mondială.

Campioana en titre, Cehia, conduce detașat în ierarhia, urmată de Rusia, Italia, Germania, Franța și Olanda. Canada a coborât trei poziții și se află acum pe locul 12. (...)

1 (1). Cehia 28.890 puncte

2 (4). Rusia 18.145

3 (2). Italia 17.625

4 (3). Germania 13.840

5 (5). Franța 7.817,50

6 (13). Olanda 5.922,50

7 (12). România 5.912,50

Integral pe agerpres.ro

Stirea anterioara

Cea mai vânată burlăciţă din Iaşi s-a căsătorit. Moşteneşte o avere fabuloasă

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.