Rezultate remarcabile obținute de canotorii botoșăneni la Campionatul Naţional de canotaj-ergometru

Rezultate remarcabile obținute de canotorii botoșăneni la Campionatul Naţional de canotaj-ergometru

În cadrul Campionatului Naţional de canotaj-ergometru, eveniment care a avut loc în premieră la Botoşani, canotorii botoșăneni, au cucerit patru medalii dintre care două de aur, una de argint şi una de bronz.

Locul I a fost obținut de echipajul masculin de juniori I format din Mugurel Semciuc, Bogdan Bulie, Ovidiu Cazacu şi Ciprian Huc şi echipajul feminin de junioare II alcătuit din Alexandra Ungureanu, Damaris Lebădă, Tabita Maftei şi Amalia Bucu.

Pe locul II a fost dublul feminin de junioare III alcătuit din Iulia Bălăucă şi Adelina Vezeteu care după doar o lună de canotaj au reuşit să obţină argintul la această ediţie.

Medalia de bronz a fost obţinută în proba de simplu feminin de Alina Beleţchi.

La festivitatea de premiere au participat oficialitati locale, printre care presedintele CJ Botosani, Gheorghe Sorescu, prefectul Dan Nechifor, dar si senatorul Doina Federovici si deputatul Liliana Minca, cea din urma sosind in Sala Polivalenta la brat cu ministrul Tineretului si Sportului, Elisabeta Lipa.

La finalul competiţiei a fost organizată o competiţie de old-boys dar şi un concurs popular destinat amatorilor din sală.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.