Reunire de lot, mercato și cantonament

Reunire de lot, mercato și cantonament

Lotul FC Botoșani s-a reunit luni, 28 decembrie 2020, pentru a susține vizita medicală și testul COVID-19 înainte de a demara pregătirile returului acestui sezon competițional al Ligii 1, care va debuta pe 12 ianuarie. În acastă pauză competițională Marius Croitoru a renunțat la doi jucători care în acest sezon au evoluat foarte puțin și care nu au reușit să devină titulari în echipă.

Primul care și-a reziliat contractul a fost mijlocașul David Babunski urmat de fundașul francez Baba Toure care din cauza unei accidentări nu a mai debutat la gruparea roș-alb-albastră. La capitolul veniri, singura certitudine este fundașul central ivorian Ulrich Meleke (21 ani) care a semnat deja cu FC Botoșani și va ajunge înainte de plecarea în cantonament.

Pe 2 ianuarie lotul condus de Marius Croitoru va pleca într-un stagiu de pregătire centralizat la Timișoara. În alegerea acestei locații a contat foarte mult vremea mai caldă care se va înregistra în următoarea perioadă în Banat dar și faptul că față de zona Moldovei, în Vestul țării sunt mult mai multe echipe din primele două ligi ale țării cu care elevii lui Marius Croitoru își vor putea măsura forțele.

Prima partidă din retur pentru roș-alb-albaștri va fi pe teren propriu pe 14 ianuarie contra formației FC Argeș.

Stirea anterioara

Cele mai bune remedii naturale contra constipației

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.