Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Rapid și-a prezentat lotul pentru returul Ligii 1

Rapid și-a prezentat lotul pentru returul Ligii 1

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Echipa de fotbal Rapid București și-a prezentat lotul de jucători pentru returul Ligii 1 de fotbal, duminică seara, în cadrul unui spectacol desfășurat la Sala Rapid.

Membrii formației „Alb și Negru", fani cunoscuți ai echipei giuleștene, au fost maeștrii de ceremonii ai festivității din Giulești, desfășurate în fața a aproape 2.000 de spectatori.

Festivitatea a început cu un moment de reculegere în memoria lui Nicolae Manea, fost fotbalist, antrenor și conducător al echipei din Grant.

La spectacol a asistat și patronul echipei, Valerii Moraru, dar și foști jucători ai giuleștenilor, precum Ion Goanță.

Lotul echipei pentru retur îi cuprinde pe portarii Mircea Bornescu, Milos Buchta, Virgil Drăghia, fundașii Cristian Săpunaru, Aritz Borda, Jérémy Sapina, Pavel Cmovs, Tomas Josl, Juan Oriol, Nicolae Vasile, mijlocașii Andrei Cerlincă, Marcel Gecov, Alexandru Dan, Eduard Oriol, Rui Miguel, Luís Gomes Almeida „Kikas'', Joao Coimbra, atacanții Daniel Pancu, Mădălin Martin, Rihairo Meulens, Fred Benson, Daniel Niculae.

Rapid ocupă penultimul loc în clasament, cu 11 puncte, după ce CFR a fost depunctată cu 24 de puncte și se află pe ultima poziție, cu 10 puncte. Rapid va debuta în retur duminică 22 februarie, în deplasare, cu liderul Steaua. Sursa: agerpres.ro


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani