Rapid și-a prezentat lotul pentru returul Ligii 1

Rapid și-a prezentat lotul pentru returul Ligii 1

Echipa de fotbal Rapid București și-a prezentat lotul de jucători pentru returul Ligii 1 de fotbal, duminică seara, în cadrul unui spectacol desfășurat la Sala Rapid.

Membrii formației „Alb și Negru", fani cunoscuți ai echipei giuleștene, au fost maeștrii de ceremonii ai festivității din Giulești, desfășurate în fața a aproape 2.000 de spectatori.

Festivitatea a început cu un moment de reculegere în memoria lui Nicolae Manea, fost fotbalist, antrenor și conducător al echipei din Grant.

La spectacol a asistat și patronul echipei, Valerii Moraru, dar și foști jucători ai giuleștenilor, precum Ion Goanță.

Lotul echipei pentru retur îi cuprinde pe portarii Mircea Bornescu, Milos Buchta, Virgil Drăghia, fundașii Cristian Săpunaru, Aritz Borda, Jérémy Sapina, Pavel Cmovs, Tomas Josl, Juan Oriol, Nicolae Vasile, mijlocașii Andrei Cerlincă, Marcel Gecov, Alexandru Dan, Eduard Oriol, Rui Miguel, Luís Gomes Almeida „Kikas'', Joao Coimbra, atacanții Daniel Pancu, Mădălin Martin, Rihairo Meulens, Fred Benson, Daniel Niculae.

Rapid ocupă penultimul loc în clasament, cu 11 puncte, după ce CFR a fost depunctată cu 24 de puncte și se află pe ultima poziție, cu 10 puncte. Rapid va debuta în retur duminică 22 februarie, în deplasare, cu liderul Steaua. Sursa: agerpres.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.