Punct obţinut de FC Botoşani în deplasarea de la Bacău

Punct obţinut de FC Botoşani în deplasarea de la Bacău

FC Botoşani a încheiat la egalitate, cu scorul de 1-1, partida disputată, duminică, cu FCM Bacău. La pauză, scorul a fost 0-0.

Formaţia botoşăneană a fost cea care a deschis scorul prin Matei, în min. 57, scrie botosaninews. Gazdele au egalat în prelungire prin Boghian în min 90+ 1.

Iată rezultatele etapei a 12-a, din Liga 2

Sâmbătă, 5 noiembrie

Delta Tulcea – Dinamo II Bucureşti 1-1

FC Snagov – Dunărea Galaţi 1-1

Callatis Mangalia – Săgeata Năvodari 1-3

CS Municipal Studenţesc Iaşi – Victoria Brăneşti 1-0

Viitorul Constanţa – Astra II Giurgiu 2-0

CS Otopeni – CF Brăila 1-0

Gloria Buzău – Farul Constanţa 0-2

Duminică, 6 noiembrie

FCM Bacău – FC Botoşani 1-1

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Horoscopul săptămânii 29 aprilie - 5 mai: Peștii merg pe un drum nou cu câștiguri financiare mari. Săgetătorii trec prin furtună

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.