Primele 100 de femei care ajung la cântarul oficial vor primi invitaţii gratuite la gala de sâmbătă

Primele 100 de femei care ajung la cântarul oficial vor primi invitaţii gratuite la gala de sâmbătă

Cei 24 de luptători care vor urca sâmbătă în ringul de la Sala Sporturilor din Ploieşti în mega-evenimentul aniversar Superkombat se vor duela pentru prima oară vineri, de la ora 16:00, la cântarul oficial şi conferinţa de presă, care vor avea loc la hotelul Pik Elegance, acolo unde vor împărţi şi invitaţii gratuite doamnelor şi domnişoarelor cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii. Invitată specială va fi actriţa de origine chineză Bai Ling, faimoasă pentru rolurile din Taxi 3 şi Wild Wild West.

Fraţii Bogdan şi Andrei Stoica, Benny Adegbuyi, ploieşteanul Amansio Paraschiv, dar şi ceilalţi duri din Local Kombat vor avea un prim meci vineri după-amiază, de la ora 16:00, la hotelul Pik Elegance din Ploieşti, contra kilogramelor. "Sunt în grafic, voi da jos aproximativ cinci kilograme până la cântar pentru a fi în categorie, nu voi avea probleme", a spus Andrei Stoica, deţinătorul centurii mondiale, care îl va înfrunta la gala Superkombat pe surinamezul Marcello Adriaansz.

Promotorul Eduard Irimia a anunţat că sportivii vor oferi invitaţii gratuite primelor 100 de femei care ajung la cântarul oficial. "Ţinând cont că este o săptămâna dedicată femeii, am decis să le facem această surpriză tuturor doamnelor şi domnişoarelor. În loc să meargă la striptease, sâmbătă seară vor veni la o gală unde pot vedea bărbaţi adevăraţi confruntându-se în ring", a afirmat Eduard Irimia.

Cei mai buni luptători din România sunt anunţaţi în programul primei galei Superkombat din 2015, programată pe 7 martie, în Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti. Pe lângă meciuri internaţionale între grei pe reguli K-1, gala va programa şi un meci între fete, românca Cristiana Stancu urmând să o înfrunte pe campioana Italiei, Annalisa Bucci.

Evenimentul de la Sala Sporturilor va începe de la ora 20:00, iar biletele se găsesc, în Ploieşti, la Sala Sporturilor, stadionul Ilie Oană şi Doroftei Pub. Gala aniversară Superkombat va fi transmisă în România de Sport.ro, iar la nivel internaţional de Eurosport în 90 de ţări.

Stirea anterioara

Două trupe din Botoșani calificate la Masters World Dance din Croația. Vezi despre cine este vorba! - VIDEO

Stirea Urmatoare

Jandarmii botoșăneni vor fi în mijlocul cetățenilor la manifestările de Sf. Gheorghe

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.