Premii importante obținute de Clubul Pam*Phil Center Botoșani - FOTO

Premii importante obținute de Clubul Pam*Phil Center Botoșani - FOTO

Sambata 29 octombrie 2016, a avut loc in Sala Polivalenta din Brasov Cupa AIKI la Karate. Clubul Pam*Phil Center a participat cu 8 sportivi si a obtinut:

2 medalii de aur - Sebastian Ivan si Vlad Bratan
3 medalii de argint - Iustin Grumeza (2) si Iris Kohler
3 medalii de bronz - Denisa Rotaru, Mario Palade si Sebastian Ivan.

Nivelul de pregatire al sportivilor este din ce in ce mai ridicat. La sfarsitul lunii vor intra in concurs colegii lor mai mari in Openul de la Torino Italia.

Felicitari si succes!

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Polițiștii de frontieră curăță Prutul de plase monofilament interzise de lege

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.