Premii importante cucerite de botoşăneni la CN de Qwan Ki Do - FOTO

Premii importante cucerite de botoşăneni la CN de Qwan Ki Do - FOTO

Sala Sporturilor din Roman, judeţul Neamţ a gazduit in perioada 5-6 martie 2016, o noua editie a Campionatului National de QWAN KI DO, competiţie destinată copiilor cu vârsta între 4–12 ani.

La acest concurs au participat 490 de sportivi de la 24 de cluburi din Romania. O participare numeroasa, cu anumite categorii foarte disputate, fiind inscrisi si cate 30 de sportivi la o singura categorie( proba tehnica).

Clubul Sportiv Dao Botosani a participat cu un lot de 44 de sportivi si 4 arbitri obtinand urmatoarele rezultate:

          Proba Thao Quyen - tehnica

Locul I

    - Duceag Ioana –Casandra
    - Buiciuc Cristina Bianca

Locul II

    - Hritcu Bianca –Narcisa
    - Strachinariu Andreea- Stefanica

          Proba Song-Dau - lupta competitionala

Locul II 1-4 cap rosu masculin 9-10 ani

    - Chebac Andrei
    - Cobzaru Sebastian
    - Bucevschi Alexandru

Locul II centura violet feminin 9-10 ani

    - Amos Ecaterina
    - Hritcu Bianca-Narcisa

Locul I centura violet masculin 9-10 ani

    - Ciobanu Iustinian
    - Epureanu Andrei
    - Puianu Teodor

O parte a cheltuielilor a fost suportata de Directia Judeteana de tineret si sport.

„Pregatirea pentru acest concurs a inceput asiduu dupa vacanta de iarna, copii mobilizandu-se exemplar pentru a fi selectionati in lotul clubului. Competitia este structurata in asa fel incat , noii practicanti de qwan ki do au probe destinate incepatorilor, iar copii experimentati ( minim 2-3 ani de practica) au categorii separate, evitandu-se astfel  posibile accidentari. Ne bucuram de rezultatele obtinute, multi copii au confirmat valoarea obtinuta in timp si privind la „valul” nou de sportivi suntem optimisti in ce priveste viitorul QWAN KI DO in Botosani”, a declarat Eugen Turcanu centura neagra 3 dang, coordonator tehnic pentru judetul Botosani.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.