Portarul stelei, bătut de un coleg. A fost operat după ce a suferit o fractură de piramidă nazală

Portarul stelei, bătut de un coleg. A fost operat după ce a suferit o fractură de piramidă nazală

Portarul echipei de juniori a Stelei a ajuns de la şcoală la spital! Tânărul a fost lovit cu bestialitate de un coleg, cu pumnii şi cu picioarele, până şi-a pierdut cunoştinţa! Alexandru Ungureanu a fost dus în stare gravă la spital şi a fost operat după ce a suferit o ruptură de piramidă nazală.

Poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi prin 112, vineri, în jurul orei 16.30, privind o dispută între doi elevi pe o stradă din Sectorul 6, potrivit unor surse din Poliţie.

Ungureanu şi un coleg din Liceul "Mircea Eliade" ar fi avut o dispută care a degenerat, la ieşirea de la ore, în apropierea şcolii.

Alexandru Ungureanu a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov şi transportat la Spitalul Universitar, având fractură de piramidă nazală şi traumatisme la nivelul capului şi feţei. El era conştient şi stabil când a fost preluat de ambulanţă.

Poliţiştii au vorbit cu agresorul şi cu alţi colegi ai lui Ungureanu, martori la incident, care au spus că acesta a căzut cu faţa într-un gard.

Tatăl lui Alexandru Ungureanu a vorbit de asemenea cu anchetatorii, dar nu a depus deocamdată plângere, aşteptând eliberarea certificatului medico-legal. Sursa: realitatea.net

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Exercițiu de amploare a pompierilor din Botoșani, Dorohoi și Săveni. Misiuni de salvare în cazul unor incendii

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.