Portariuc cere bilete la jumătate de preţ la meciurile FC Botoşani pentru femei, copii şi pensionari

Portariuc cere bilete la jumătate de preţ la meciurile FC Botoşani pentru femei, copii şi pensionari

Primarul Botoşaniului, Ovidiu Portariuc, a cerut, miercuri, conducerii FC Botoşani să asigure bilete la jumătate de preţ la meciurile FC Botoşani pentru femei, copii şi pensionari. El a declarat că o astfel de măsură încurajează anumite categorii sociale şi transformă fotbalul într-un fenomen de masă.

„Sper ca oficialii de la FC Botoşani să înţeleagă acest lucru, mai ales că în acest mod nu se pierde decât 1-2% din venituri”, a afirmat Portariuc, citat de botosaninews.

De asemenea, primarul propune ca persoanele cu dizabilităţi să aibă acces gratuit la meciurile de pe teren propriu ale FC Botoşani.

Prima partidă din Liga 1, cea cu CFR Cluj, va avea loc duminică, de la ora 17.00.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

WhatsApp introduce o nouă funcție. La ce va folosi Hidden Group

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.