Poliţist de frontieră botoşănean premiat cu trofeul de „Maestru al sportului” - FOTO

Poliţist de frontieră botoşănean premiat cu trofeul de „Maestru al sportului” - FOTO

La doar 27 de ani, inspectorul de poliţie Cristian Bostă a primit titlul de Maestru al sportului, după ce a confirmat în cadrul Campionatului Naţional de Unifight ce a avut loc la sfârşitul lunii aprilie 2015 la Oneşti, judeţul Bacău. În doar câţiva ani de când a început să practice artele marţiale, Cristian Bostă a adunat deja peste 35 de trofee cucerite la concursurile naţionale şi internaţionale la care a participat.
     
Cristian Bostă coordonează compartimentul de sprijin operativ de la nivelul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani, dar în acelaşi timp îi învaţă pe colegii săi tehnici de autoapărare. La sfârşitul lunii aprilie 2015, la Oneşti, judeţul Bacău, a avut loc Finala Campionatului de Unifight a Ministerului Afacerlior Interne, unde inspectorul de poliţie Cristian Bostă a obţinut locul I la full contact şi locul III la light contact şi a primit trofeul de maestru al sportului.
    
La nivel mondial, Cristian Bostă ocupă locul III, după ce a câştigat această poziţie la Moscova, într-o competiţie la care au participat în primul rând sportivii militari. De altfel, Unifight face parte din programul de pregătire al celor mai multe forţe speciale poliţieneşti din lume. Poliţistul de frontieră a obţinut centurile şi gradele în cele patru stiluri de arte marţiale doar pe ring, în luptă.
     
Unifight este un stil de arte marţiale provenit din armata rusă. Este un antrenament al trupelor speciale, care presupune executarea unui traseu cu obstacole în care alergi, tragi cu arma, arunci cu cuţitul, te caţeri, escaladezi pereţi de doi metri, treci printr-un labirint, iar în momentul când atingi ringul ai un minut să te echipezi pentru a participa la două runde de lupte full contact.

Stirea anterioara

Expozitie "Palatul Administrativ Botoşani - o bijuterie arhitectonică”

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.