Piţurcă a anunţat lotul complet pentru meciul Grecia - România

Piţurcă a anunţat lotul complet pentru meciul Grecia - România

Victor Piturca a anuntat lotul cu care România va juca barajul cu Grecia pentru calificarea la CM 2014. GRECIA-ROMANIA se joaca, vineri, 15 noiembrie, la Pireu, iar ROMANIA-GRECIA se va disputa, marti, 19 noiembrie, la Bucuresti.

Victor Piţurcă a definitivat lotul cu care ROMANIA va disputa cele două meciuri cu GRECIA din barajul de calificare la turneul final al CM 2014.

Celor 15 jucători legitimaţi la cluburi din străinătate li se adaugă alţi zece din Liga I.

ROMANIA-GRECIA. Lotul lui Piţurcă

Portari: Ciprian Tătăruşanu (Steaua), Bogdan Lobonţ (AS Roma), Silviu Lung jr. (Astra Giurgiu)

Fundaşi: Alexandru Măţel (Astra Giurgiu), Srgian Luchin (Dinamo), Valerică Găman (Astra Giurgiu), Dorin Goian (Asteras Tripolis), Florin Gardoş (Steaua Bucureşti), Vlad Chiricheş (Tottenham), Răzvan Raţ (West Ham United), Iasmin Latovlevici (Steaua).

Mijlocaşi: Gabriel Torje (Espanyol), Bănel Nicoliţă (FC Nantes), Costin Lazăr (PAOK Salonic), Alexandru Bourceanu (Steaua), Răzvan Cociş (Hoverla Ujgorod), Ovidiu Hoban(Petrolul), Alexandru Maxim (VfB Stuttgart), Cristian Tănase (Steaua).

Atacanţi: Bogdan Stancu (Genclerbirligi), Gheorghe Bucur (Kuban Krasnodar), Gheorghe Grozav (Terek Groznîi), Ciprian Marica (Getafe), Claudiu Keşeru (Bastia), Marius Niculae (Hoverla Ujgorod).

Reunirea lotului este programată luni, la ora 12:00, la Centrul Tehnic Naţional al FRF de la Mogoşoaia.

ROMANIA-GRECIA. FIFA a anunţat BRIGĂZILE DE ARBITRI pentru BARAJ

ROMANIA-GRECIA. FIFA a anunţat, joi, componenţa celor două brigăzi de arbitri care vor oficia la meciurile de baraj pentru CM 2014 dintre România şi Grecia.

ROMANIA-GRECIA. Astfel, partida tur, de la Pireu (15 noiembrie), GRECIA-ROMANIA, va fi condusa de o brigara din Portugalia, alcătuită din Pedro Proenca (central), Bertino Cunha Miranda şi Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo (asistenţi). Proenca i-a mai arbitrat pe "tricolori" la înfrângerea cu Franţa, scor 0-2, la Paris, în preliminariile Euro 2012.

La returul programat pe Arena Naţională (19 noiembrie), ROMANIA-GRECIA, a fost delegată o brigadă din Serbia, care-l va avea la centru pe Milorad Mazic. Acesta va fi ajutat de asistenţii Milovan Ristic şi Dalibor Djurdjevic. Mazici a arbitrat România chiar în actualele preliminarii, 2-0 în deplasarea din Estonia, dar şi la două înfrângeri, în amicalele cu Turcia (0-2) şi Israel (0-2).

ROMANIA-GRECIA este barajul pentru CM 2014. Turul GRECIA-ROMANIA se va juca vineri, 15 noiembrie, de la ora 21:45, la Atena, pe Karaiskakis, arena celor de la Olympiacos Pireu. Returul ROMANIA-GRECIA se va juca marţi, 19 noiembrie, pe Arena Naţională din Bucureşti, de la ora 21:00.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

A început modernizarea unui nou drum județean de piatră - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.