Patronul FC Botoşani, le interzice jucătorilor să se mai însoare

Patronul FC Botoşani, le interzice jucătorilor să se mai însoare

Şeful lui FC Botoşani, Valeriu Iftime, are o serie de interdicţii ce pot părea aberante pentru jucătorii echipei botoșănene: vrea să le interzică fotbaliştilor să se mai căsătorească în timpul campionatului. Nu e mulţumit de faptul că jucătorii îşi întrerup pregătirea şi nici nu-i pot avea alături pe coechipieri.

„De ce se însoară jucătorii în timpul campionatului? Eu nu am să le mai dau voie să se şi cunune între ei pentru că îmi destabilizează situaţia şi nici nu le vin colegii la nuntă. E păcat să ai nuntă şi niciunul dintre colegi tăi să nu-ţi vină la nuntă. Se ştie că e un eveniment unic în viaţa noastră, deşi sunt şi excepţii. Unii le fac de mai multe ori, cu repetiţie", a spus Iftime, potrivit sport.ro.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.