Operația suferită de Lucescu incheiată cu succes

Operația suferită de Lucescu incheiată cu succes

Operaţia la care a fost supus Mircea Lucescu s-a încheiat cu succes, pacientul fiind internat la Secţia de Terapie Intensivă, a anunţat managerul Spitalului Universitar, Cătălin Cârstoiu. "Intervenţia pentru îndepărtarea din cavitatea toracică a lichidului acumulată sub dren a durat două ore, operaţia închendu-se în urmă cu o oră (n.r. - ora 19). Coastele rupte au fost fixate, acest lucru va ajuta la o mai bună evoluţie a stării pacientului, Mircea Lucescu va resimţi şi mai puţin durerea", a precizat dr. Cârstoiu, citat de gandul.info.

Echipa de medici care l-au operat pe antrenorul echipei ucrainiene Şahtior Doneţk a fost formată din dr. Elena Copaciu - şeful secţiei ATI, Florin Chirculescu, şeful secţiei de chirurgie toracică de la Spitalul Universitar şi profesor Ioan Cordoş - şeful Institutului Naţional de Pneumologie "Marius Nasta". Întreaga echipă a fost coordonată de profesorul Dragoş Vinereanu - medicul cardiolog care l-a consultat pe Lucescu.

"Starea pacientului este una stabilă. Mircea Lucescu este ţinut în continuare sub supraveghere. Operaţia s-a terminat cu succes. Orice intervenţie chirgicală poate avea urmări, pentru că aşa este în medicină, dar noi sperăm să nu apară vreo complicaţie", a mai spus şeful de la Spitalul Universitar. 

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.