Olimpiada Națională a Sportului Şcolar: Vezi câștigătorii etapei municipale la handbal!

Olimpiada Națională a Sportului Şcolar: Vezi câștigătorii etapei municipale la handbal!

Sala de  sport a Liceului Teoretic “Nicolae Iorga” Botoşani a găzduit, sâmbătă, etapa municipală a Olimpiadei naţionale a Sportului şcolar la handbal băieţi şi fete.

La finalul întrecerii, echipele de handbal ale Liceului Teoretic “Grigore Antipa” şi Liceului Teoretic “ Nicolae Iorga”au fost câştigătoare.

Clasamentul a fost următorul:

- Fete

Locul  1- Liceul Teoretic Nicolae Iorga,  profesor Liviu Câşlariu

Locul 2- Colegiul Naţional AT Laurian, profesori Georgică Zala şi Dan Manoilă

Locul 3- Liceul Teoretic Grigore Antipa , profesor Alin Măntăluţă

- Băieţi

Locul 1- Liceul Teoretic Grigore Antipa , profesor Alin Măntăluţă

Locul 2- Liceul theoretic Nicolae Iorga,  profesor Liviu Câşlariu

Locul 3- Colegiul Naţional AT Laurian, profesori Georgică Zala şi Dan Manoilă

 

Comisia de organizare şi arbitraj: Inspector prof. Gabriel Hârtie, profesor Liviu Câşlariu, profesor Alin Măntăluţă, profesor Cristian Furmuz şi profesor Cosmin Tărnăuceanu.

Arbitrajul a fost asigurat de către Asociaţia Judeţeană de Handbal  prin profesorii Cristian Furmuz şi Cosmin Tărnăuceanu.

Ocupantele primelor două locuri, sunt calificate la faza judeţeană care se va desfăşura la data de 8 martie 2014.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Cosmin Andrei: „Candidez pentru a finaliza toate investițiile începute și pentru a continua dezvoltarea orașului nostru împreună cu botoșănenii”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.