O nouă victorie pentru FC Botoşani în cantonamentul din Antalya

O nouă victorie pentru FC Botoşani în cantonamentul din Antalya

FC Botoşani a obţinut, vineri, o nouă victorie în partida disputată în cantonamentul din Antalya. Satelitul grupării la care evoluează Samuel Eto’o şi Roberto Carlos, Anzhi Mahacikala II nu a pus nicio problemă formației antrenate de Costel Oracă. FC Botoșani s-a impus în al patrulea amical din Antalya cu scorul de 3-1, după reușitele lui Valeriu Bordeanu și două ale lui Flaviu Chișu.

„E bine că am câştigat, că am obnţinut un nou succes, însă cel mai important este că băieţii au reuşit un antrenament bun. Jocul este în creştere şi ne dă speranţe pentru acest retur care se anunţă a fi de foc. Cel mai mult mă bucur că în aceste jocuri nu s-a jucat dur, jucătorii noştri şi adversarii şi-au văzut doar de joc şi nu au apărut accidentări”, a declarat, pe site-ul oficial  al clubului, Dumitru Brânză, directorul executiv al FC Botoşani, citat de botosaninews.

Costel Oracă a început partida de aseară în formula  A. Bordeanu (min. 65 V. Curileac)- A. Patache (min.46 D. Bălan), A. Poverlovici (min.46 C. Dinu), J. Lorincz, Fl. Acsinte (min. 60 G. Vaşvari)- L. Matiş (min.45 C. Stanciu), V. Bordeanu, D. Todoran (min.60 N. Rudac), D. Vintilă (min.67 De Souza)- M. Matei (min. 60 Fl. Chişu), B. Ghiceanu (min. 67 T. Homneac).

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Coafezele, somate să își plătească impozitele! ANAF vrea să reducă evaziunea fiscală și pornește verificarea

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.