Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Nimeni nu știa asta despre Simona Halep! Informații despre cum este terorizată sportiva

Nimeni nu știa asta despre Simona Halep! Informații despre cum este terorizată sportiva

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Simona Halep (nr 2 WTA) este nu doar cea mai valoroasă jucătoare de tenis a României din toate timpurile, dar este şi cea mai bine clasată din punct de vedere financiar. Constănţeanca a câştigat doar din tenis, peste 10.00000 de dolari, sumă la care se adaugă şi alte câteva milioane din reclame publicitare.

Stere, tatăl Simonei Halep, este, cu adevărat, o „mână de fier” în casă. Spynews.ro a aflat dintr-o sursă apropiată Simonei Halep că tatăl jucătoarei este cel care-i dirijează fiecare dolar câştigat și fiecare pas pe care ea îl face în tenis sau în viața personală. Inclusiv alegerea antrenorului Darren Cahill s-ar fi făcut după o discuţie în familie.

Stere este cu adevărat şeful familiei Halep

„Tatăl ei a făcut eforturi pentru ea neştiute din punct de vedere financiar. De aceea, niodată Simona nu iese din cuvântul tatălui. Ce spune el este sfânt. El dirijează totul. Este şi o chestiune specfică familiilor de aromâni, unde bărbatul  are supremaţie totală. Toate calculele financiare trec pe la tatăl ei. Şi viitoarele investiţii dacă vor fi făcute, tot cu acceptul tatălui se vor face. Este un om care îi vrea binele fetei lui pentru că ştie câtă muncă a stat în spatele reuşitelor ei. Şi cât sacrificiu. Stere este un om foarte echilibrat și cumpătat în tot ceea ce face. De aceea, se gândește foarte bine la viitorul fetei lui, mai ales după ce Simona nu va mai avea treabă cu lumea tenisului”, a precizat sursa Spynews.ro.

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani