Medalii obţinute de luptătorii botoşăneni la Cupa României

Medalii obţinute de luptătorii botoşăneni la Cupa României

La sfârşitul săptmânii trecute, s-a desfăşurat la Arad finala Cupei României la lupte greco-romane, competiţie rezervată  juniorilor. La această competiţie au participat numai puţin de 108 de sportive din toată ţara.

Echipa Liceului cu Program Sportiv Botoşani  a avut o comportare foarte bună obţinând patru medalii din care una de argint prin sportivul Ionuţ Mocanu Farţadi şi trei de bronz prin Florin Timofte, Tudor Mihai şi Marian Tudor, scrie btonline.

“Aceasta fiind ultima competiţie oficială din acest an felicităm atât pe sportivi cât şi pe cei care i-au pregătit , respectiv profesorii Victor Baciu, Gabriel Hârtie şi Dan Iacob . Sperăm ca la sfârşit de an să putem să-i răsplătim corespunzător pe aceşti minunaţi luptători, care atunci când alţi elevi de vârsta lor se distrau în discoteci ei se luptau pentru Liceul Sportiv şi judeţul Botoşani”, a spus Victor Baciu.

Tot la Cupa României de la Arad, Tiberiu Barbazan, legitimate la CS Botoşani şi pregătit de Ioan Asaftei a reuşit să cucerească medalia de aur la categoria 120 de kilograme.

“Am fost reprezentanţi de doi sportive. Tiberiu Barbazan şi Marius Voiniciuc. Tiberiu Barbazan a reuşit să obţină locul întâi. În finală a învins un sportiv din Satu Mare. El a confirmat aşteptările în acest an. A ieşit campion naţional, a câştigat Cupa României iar în prezent este în pregătire la lotul naţional”, a spus Andrei Amos, directorul CS Botoşani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Autorități puse în alertă după ce un copil a rămas blocat într-un apartament din Dorohoi. Pompierii au intervenit cu autoscara - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.