Medalie de bronz obţinută de sportivele din Botoşani la Campionatul Naţional de Baschet

Medalie de bronz obţinută de sportivele din Botoşani la Campionatul Naţional de Baschet

Sportivele de la Clubul Şcolar Botoşani au obţinut medalie de bronz la Campionatul Naţional de Baschet Under 18 Feminin, ce s-a desfăşurat în perioada 30 aprilie-4 mai la Botoşani.

Din echipă fac parte elevele: Andreea Aursulesei, Anamaria Ciotir, Ioana Rotariu, Diana Danila, Roxana Butnaru, Stefana Bulboaca, Andreea Asaftei şi Bianca Alina Lupoaie Ciobanu.

Antrenorul echipei este Vasile Bordeianu.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pompierii dorohoieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la motorul unei autoutilitare

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.