Meciul CFR Cluj - FC Botoșani a fost amânat! Antrenorul Dan Petrescu este infectat cu noul coronavirus

Meciul CFR Cluj - FC Botoșani a fost amânat! Antrenorul Dan Petrescu este infectat cu noul coronavirus

Meciul dintre CFR Cluj și FC Botoșani a fost amânat, ca urmare a cazurilor de coronavirus înregistrate la CFR Cluj, anunță Liga Profesionistă de Fotbal. Potrivit unui comunicat al LPF, CFR Cluj - FC Botoșani și Astra Giurgiu - Universitatea Craiova vor fi programate ulterior în funcție de rezultatul testărilor.

„Pentru aceste două partide, lucrăm pe scenariile CFR Cluj - FC Botoșani să fie programat duminică, iar Astra Giurgiu - Universitatea Craiova, luni, marți sau miercuri, în funcție de rezultatul testărilor. De asemenea, pentru FCSB - CFR Cluj se lucrează pe scenariile ca meciul să fie programat miercuri sau joi. Meciurile echipei Dinamo București vor fi programate ulterior în funcție de rezultatul testărilor”, se mai arată în comunicatul LPF.

Antrenorul campioanei României, CFR Cluj, Dan Petrescu, a fost testat pozitiv cu virusul Sars-CoV-2, fiind al 13-lea membru al clubului în această situaţie, informează gsp.ro.

Din cele 13 cazuri, trei au ieşit negative la al doilea test, transmite News.ro. Primul caz pozitiv a fost înregistrat la 19 iulie, iar meciul din aceeaşi zi cu FCSB a fost amânat. Echipa clujeană se află izolată la Mogoşoaia. CFR ar trebui să joace, duminică, pe teren propriu, partida cu FC Botoşani, din etapa a IX-a a play-off-ului Ligii I.

Sursa: News.ro

Stirea anterioara

Șofer pericol public, cu o alcoolemie de 1,64 mg/l a produs un accident

Stirea Urmatoare

Manu, Laur și Ionuț sunt eroii zilei! Cei trei polițiști care l-au găsit pe Aryan în pădure

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.