Mărturie cutremurătoare. Cristian Chivu, aproape de paralizie

Mărturie cutremurătoare. Cristian Chivu, aproape de paralizie

Cristi Chivu (32 de ani) a dezvăluit un lucru incredibil referitor la accidentarea a cărui victimă a fost pe 6 ianuarie 2010 într-un interviu acordat postului de televiziune oficial al lui Inter Milano.

Cristi Chivu a fost întrebat la ce s-a gândit atunci când a fost  operat la cap, după fracturarea osului parietal drept în timpul unui meci de campionat cu Chievo Verona.

"Nu mi-era teamă că nu voi mai putea juca fotbal, ci de faptul că nu mă mai puteam bucura de fiica mea. În plus, riscam să rămân cu o mână paralizată", afost mărturia cutremurătoare a lui Cristian Chivu.

Fostul căpitan al echipei naţionale a mai spus că vrea să revină în România, la finalul carierei de fotbalist: "De 15 ani sunt plecat de acasă şi sunt un pic nostalgic din această cauză. Eu şi soţia mea vrem să ne întoarcem în România, dar nu ştiu dacă vom reuşi să ne readaptăm ritmului vieţii de acolo. Nu vreau să devin antrenor. Mi-ar plăcea mai mult o funcţie administrativă. Momentan fac un master în marketing".

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

WhatsApp introduce o nouă funcție. La ce va folosi Hidden Group

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.