LPF a anunțat programul meciurilor. Vezi când joacă FC Botoșani!

LPF a anunțat programul meciurilor. Vezi când joacă FC Botoșani!

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul etapei a 3-a, din play-off și play-out. Campionatul se va relua cu partida dintre Universitatea Craiova și FC Botoșani, care va avea loc pe 12 iunie, de la ora 20:00.

Vezi programul etapei a 3-a din cadrul play-off-ului şi play-out-ului Ligii I, potrivit LPF:

Vineri, 12 iunie 
Ora 20.00: Universitatea Craiova - FC Botoșani

Sâmbătă, 13 iunie
Ora 14.30: FC Voluntari - Academica Clinceni
Ora 17.00: Sepsi OSK - FC Hermannstadt
Ora 20.00: Astra Giurgiu - Gaz Metan Mediaș

Duminică, 14 iunie
Ora 17.00: FC Viitorul - Politehnica Iași
Ora 20.00: CFR Cluj – FCSB

Luni, 15 iunie
Ora 20.00: Dinamo București - Chindia Târgoviște

Stirea anterioara

Mascații au descins la Primăria Ștefănești. Procurorii au ridicat mai multe documente

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.