LIGA 2 - FOTO | INVINSI din PINALTY! FC Botosani a pierdut azi, cu 1-0 pe Municipal in fata Ceahlaului.

LIGA 2 - FOTO | INVINSI din PINALTY! FC Botosani a pierdut azi, cu 1-0 pe Municipal in fata Ceahlaului.

Copilul primarului-jucator, Dumitras a jucat 10 minute la nemteni.

Recent revenit, dupa o accidentare ceva mai grea, fundasul pomarlean al Ceahalului, Andrei Dumitras a fost doar rezerva azi, la Botosani, acesta intrand pe teren abua in minutul 80, in locul lui Chitosca.

_______________

Ceahlaul a venit insotita de o galerie de 50 de suporteri si de primarul Pinalty.

Gruparea nemteana n-a venit singura la Botosani, acesta fiind insotita si de o micuta galerie formata din aproximativ 50 de suporteri, care au facut o atmosfera incendiara. De la meci n-a lipsit nici celebrul, presedinte de onoare al Ceahlaului, Gheorghe Stefan.

Fanii pietreni s-au certat intre ei in prima repriza.

Echipa Ceahlăul a fost incurajata la Botoşani de 2 facţiuni, care s-au certat la inceputul meciului din motive necunoscute. Una dintre ele condusă de o femeie, împreună cu alţi lideri ai brigăzii au amenintat cu bătaia facţiunea mai tânără.

_________________

Ultras Botosani a fost depasita numeric de fanaticii nemteni.

La datorie s-a aflat şi galeria botoşăneană Ultras BT, care insa a fost in inferioritate numerică faţă de galeria rivală venita de la Piatra Neamt , fiind compusa doar din aproximativ 25 de suporteri.

_________________

La pauza, domn Cornel inca spera ca batem liderul.

“Ceahalul e o echipa care e 90 % promovata, este o echipa foarte buna. Speram sa inscriem in repriza a II-a. Este un meci deschis oricarui rezultat. Din pacate avem foarte multi accidentati, dar sper ca cei care vor intra in repriza secunda vor arata ca au valoare. Ca pronostic 1-0, gol Borostean”, a declarat Cornel Sfaiter la pauza meciului.

GALERIE FOTO , realizata de DAN HRITCU

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.