Leo Grozavu: „Nu mai putem întoarce timpul înapoi, va trebui să învăţăm din ce am greşit”

Leo Grozavu: „Nu mai putem întoarce timpul înapoi, va trebui să învăţăm din ce am greşit”

Antrenorul principal al FC Botoşani nu se mulţumeşte cu locul opt, cupat în prezent de către echipa sa. Leo Grozavu consideră FC Botoşani putea prinde play-off-ul în actuala ediţie de campionat dacă nu ar fi pierdut atât de multe puncte pe teren propriu.

„E clar că nu sunt mulţumit. În vară, dacă mi-ar fi spus cineva că ne situăm pe această poziţie cu o etapă înaintea terminării campionatului, poate spuneam că nu e rău. Cred că puteam să facem mult mai mult. Am început foarte bine după care am trecut printr-o perioadă nefastă. Au fost cele opt jocuri care ne-au tras mult în spate. Ne-au privat de o clasare şi o participare de referinţă în istoria recentă a Botoşaniului. Din păcate nu a fost să fie. În toamna trecută ne-am pierdut busola, au fost multe jocuri în care am pierdut puncte inutil, în special pe teren propriu. Nu mai putem întoarce timpul înapoi, va trebui să învăţăm din ce am greşit.

Dacă e să ne uităm la clasament, avem nevoie de un rezultat pozitiv pentru a nu mai sta la mâna celorlalte rezultate. În acelaşi timp, meciul nostru este ultimul şi deja ştim ce avem de făcut. Indiferent de rezultatele etape, sper să tratăm jocul serios. Este un meci împotriva campioanei, pe terenul ei, o echipă care trece printr-o formă sportivă foarte bună. Cel puţin la nivelul primei ligi a câştigat fără drept de apel împotriva tuturor. Pentru asemenea jocuri suntem fotbalişti şi cred este un stimulent pentru toţi jucătorii noştri.

Îi transmit prietenului Şumi că vreau şi eu să avem un arbitraj cât se poate de corect. În tur s-a speriat că la Botoşani sunt balaurii cu şapte capete şi îi sperie pe cei care joacă în teren. Noi suntem nişte oameni ca toţi ceilalţi, ne apărăm şansa, ne batem pentru orice rezultat. Îmi doresc şi eu să avem parte de un arbitraj imparţial, să nu fie nici pe margine cine ştie ce circ. Cel mai bun să câştige. Sper să decidă jucătorii rezultatul final”, a declarat Leo Grozavu la conferința de presă în vederea partidei din ultima etapă a Ligii 1 Orange.

Stirea anterioara

Scandal în plină stradă la Botoșani după un accident provocat de un șofer neatent

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.