Leo Grozavu: „Nu e usor în România să termini patru campionate pe banca unei echipe”

Leo Grozavu: „Nu e usor în România să termini patru campionate pe banca unei echipe”

Meciul cu Pandurii Tg. Jiu a fost ultimul pentru antrenorul Leo Grozavu, pe banca tehnică a echipei FC Botoşani. Atât la începutul meciului cât şi la final, tehnicianul a fost aplaudat de suporteri iar galaria i-a mulţumit cu un banner afişat.

„Nu Leo Grozavu a castigat meciu, ci FC Botosani. Ma bucur ca am castigat astazi. Ma bucur pentru baieti pentru ca au terminat campionatul cu o victorie. Era important si pentru ei asta. Am avut multe momente in care jocul nu a functionat cum mi-as fi dorit. A fost foarte greu de gestionat acest final de campionat. Nu e usor in Romania sa termini patru campionate pe banca unei echipe. Multumesc Botosaniului ca mi-a dat sansa sa antrenez in prima liga. Ma bucur ca am reusit si eu sa-i rasplatesc asa cum am putut, iar de acum viata merge inainte pentru fiecare”, a spus Leo Grozavu.

În timpul conferinţei de presă de la finalul meciului cu Pandurii, Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, a venit şi i-a oferit lui Leo Grozavu, un tricou cu semnăturile jucătorilor şi bannerul afişat de galerie. De asemenea, un tricou cu semnăturile jucătorilor a primit şi preparatorul fizic Ovidiu Chiribici care a decis să plece împreună cu Leo Grozavu. Sursa: fcbotosani.ro

Stirea anterioara

De ce lunea este o zi atât de deprimantă

Stirea Urmatoare

Autocar cu români implicat într-un accident cu un TIR, pe autostrada A4 Torino-Milano! Traficul a fost blocat

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.