Leo Grozavu: „Ne-am propus foarte multe de la meciul cu Steaua”

Leo Grozavu: „Ne-am propus foarte multe de la meciul cu Steaua”

Leo Grozavu a comentat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă partida pe care o va disputa împotriva Stelei. Antrenorul FC Botoşani a menţionat că speră ca jucătorii săi să ai o prestaţie bună şi la final să se bucure de un rezultat pozitiv.

„De la acest joc ne-am propus foarte multe, dar în viaţă, ca şi în fotbal, este foarte important ceea ce realizezi nu ceea ce îţi propui. Nu vreau să facem promisiuni acum şi ele să nu fie întărite de fapte. Sunt convins că băieţii, aşa cum îi ştiu eu, vor face o partidă mare, vor da totul pe teren. Steaua este cea mai iubită echipă din România şi cunoaştem acest lucru. Din punctul meu de vedere, atâta timp cât eşti fotbalist şi joci cu tribunele pline, este mai puţin important cu cine ţin spectatorii respectivi.

Îţi dă o anumită stare de joc, de competiţie, şi nu poate decât să fie benefică spectacolului. Întâlnim o echipă valoroasă ce este în preajma unei calificări valoroase ca şi club. În acelaşi timp şi noi avem şansa noastră şi vrem să profităm de ea. Suntem o buturugă mai mică, dar sperăm să împiedicăm acel car foarte mare. Sunt convins că ne vor trata cu seriozitate pentru că ştiu că la Botoşani orice echipă vine dacă este relaxată are probleme. Noi nu suntem o echipă care îi putem surprinde cu ceva, ne bazăm pe forţa grupului.”, a declarat Leo Grozavu. Sursa: botosaninews.ro

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice. Câți bani pot primi angajații

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.