Leo Grozavu înaintea partidei cu Petrolul: Fără îndoială că meciul va fi dificil

Leo Grozavu înaintea partidei cu Petrolul: Fără îndoială că meciul va fi dificil

Antrenorul formației FC Botoșani, Leo Grozavu, consideră că partida de vineri seară contra Petrolului Ploiești, din etapa a șaptea a Ligii 1, va fi una foarte dificilă, în condițiile nevoii de puncte a ambelor echipe.

El a declarat, joi, că dificultatea meciului este dată și de faptul că ploieștenii nu au obținut, deocamdată, nicio victorie în noul sezon.

„Orice rezultat care aduce puncte este bun. Fără îndoială că meciul va fi dificil. Nici Petrolul nu trece prin cea mai bună perioadă, sunt și ei într-o oarecare criză de rezultate și mai mult ca sigur că și ei își vor dori foarte mult să câștige primul joc din acest sezon în Liga I. Ținând cont de contextul în care se desfășoară, mai mult ca sigur că va fi un meci greu”, a afirmat Grozavu.

Tehnicianul botoșănean speră ca jucătorii săi să intre cu moralul ridicat pe terenul din Ploiești după victoria cu 1-0 obținută marți în fața CSMS Iași.

Partida Petrolul Ploiești — FC Botoșani este programată vineri seară, de la ora 21,00. Înaintea acestui joc, FC Botoșani ocupă locul opt în clasament, cu șase puncte, iar Petrolul, ultima poziție, cu doar două puncte. Sursa: agerpres.ro

Stirea anterioara

Peste 140 de locuri de muncă oferite de angajatorii din Republica Cehă

Stirea Urmatoare

Clienţii unei mari bănci din România, vizați de o nouă metodă de fraudă. Mesajul alarmant al băncii: „Nu suntem noi. Nu cerem astfel de informații”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.