Trimite stirea ta ! [email protected]
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Leo Grozavu înaintea partidei cu Petrolul: Fără îndoială că meciul va fi dificil

Leo Grozavu înaintea partidei cu Petrolul: Fără îndoială că meciul va fi dificil

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Antrenorul formației FC Botoșani, Leo Grozavu, consideră că partida de vineri seară contra Petrolului Ploiești, din etapa a șaptea a Ligii 1, va fi una foarte dificilă, în condițiile nevoii de puncte a ambelor echipe.

El a declarat, joi, că dificultatea meciului este dată și de faptul că ploieștenii nu au obținut, deocamdată, nicio victorie în noul sezon.

„Orice rezultat care aduce puncte este bun. Fără îndoială că meciul va fi dificil. Nici Petrolul nu trece prin cea mai bună perioadă, sunt și ei într-o oarecare criză de rezultate și mai mult ca sigur că și ei își vor dori foarte mult să câștige primul joc din acest sezon în Liga I. Ținând cont de contextul în care se desfășoară, mai mult ca sigur că va fi un meci greu”, a afirmat Grozavu.

Tehnicianul botoșănean speră ca jucătorii săi să intre cu moralul ridicat pe terenul din Ploiești după victoria cu 1-0 obținută marți în fața CSMS Iași.

Partida Petrolul Ploiești — FC Botoșani este programată vineri seară, de la ora 21,00. Înaintea acestui joc, FC Botoșani ocupă locul opt în clasament, cu șase puncte, iar Petrolul, ultima poziție, cu doar două puncte. Sursa: agerpres.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani