Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Leo Grozavu, antrenorul FC Botoșani: „Atunci când te cheamă un prieten, la greu, trebuie să răspunzi”

Leo Grozavu, antrenorul FC Botoșani: „Atunci când te cheamă un prieten, la greu, trebuie să răspunzi”

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport


În cadrul conferinţei de presă care a avut loc astăzi, 6 martie 2016,  în care acţionarii l-au prezentat în faţa reprezentantilor mass-media, Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoșani, a declarat că a revenit la Botoşani între prieteni.

„Am revenit între prieteni. Am considerat oamenii din conducerea FC Botoşani, prietenii mei. Atunci când te cheamă un prieten, la greu, trebuie să răspunzi. La bine mai greu te cheamă cineva. Sunt şi celalalte motive, cunosc şi foarte bine jucătorii, am o relaţie foarte bună cu marea majoritate din ei, am ţinut legătura cu ei. Ţinta pe termen scurt rămânerea în prima ligă. Eu sunt foarte ambiţios, îmi plac provocările înalte, niciodată nu mă mulţumesc cu puţin. Pentru mine doar primul loc contează, aşa sunt eu. Nu îmi place să pierd. Nu vreau să înţeleagă cineva că vom face o tragedie dacă nu vom îndeplini obiectivul. Obiectul realist este rămânerea în prima ligă. Politica paşilor mărunţi este cea mai folositoare. Este un pic prea devreme să îmi dau cu părerea despre echipă. Botosaniul nu are echipa care sa retrogradeze”, a declarat Leo Grozavu la conferinta de presă.

Finanţatorul FC Botoşani, Valeriu Iftime, a declarat astăzi la instalarea oficială a lui Leo Grozavu pentru a treia oară pe banca grupării locale că are mare încredere în tehnicianul de care s-a despărţit în toamna anului trecut deoarece echipa actuală este creaţia sa.

„Echipa asta are amprenta lui Leo din vara trecută. Fără îndoială şi recunoscut de mine, Leo are o contribuţie esenţială la mentalitaea acestui clubul. Divorţul din toamna anului trecut a fost, să spun un accident, dar rezultatele ţin antrenorii aşa că nimănui nu îi dăm o viaţa nesfârşită. Plecatul lui nu a fost o demitere ca la Pustai ci un final la care nu am văzut nici o soluţie, nici noi, nici Leo. Eu nu am vorbit cu Leo de când a plecat la noi. Eu cred în capacitatea lui de a motiva, de a te pune la trântă cu diverse forţe din fotbalul nostru. Credeţi-mă, nu vă mint: după ce ne-am despărţit de Cristi Pustai, şapte antrenori au vrut să vină aici, au spus da! Leo a fost cel mai greu de convins. Chiar dacă luăm bătaie, sunt convins că, cu Leo nu vom mai fi niciodată ca mielul la tăiare, cum am păţit la Craiova sau cu Chiajna”, a declarat Valeriu Iftime.


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani