Laurenţiu Reghecampf e noul antrenor al Stelei! Anunţul făcut de Gigi Becali

Laurenţiu Reghecampf e noul antrenor al Stelei! Anunţul făcut de Gigi Becali

Gigi Becali a anunţat că l-a numit antrenor principal la Steaua pe Laurenţiu Reghecampf, omul care a câştigat titlurile din 2013 şi 2014 ca tehnician al Stelei.

În vârstă de 40 de ani, Laurenţiu Reghecampf a mai antrenat-o pe Steaua între 2012 şi 2014, câştigând trei trofee. După despărţirea de Steaua, Reghe a antrenat-o pe Al Hilal, în Arabia Saudită, şi pe Litex Loveci, în Bulgaria.

Anunţul lui Becali este unul surprinzător, în condiţiile în care anunţase că va numi un înlocuitor pentru Mirel Rădoi abia la finalul anului. Se pare însă că prestaţia Stelei din meciul cu ASA Târgu Mureş, scor 1-1, l-a dezamăgit pe patronul campioanei, care a rezolvat în timp record problema "principalului". Integral pe prosport.ro

Stirea anterioara

Ce se întâmplă în corpul tău când consumi pâine prăjită

Stirea Urmatoare

Femeie din Carasa ajunsă cu arsuri la spital după ce un incendiu i-a cuprins casa

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.