Jucătorii FC Botoșani au plecat în cantonament la Băile Felix

Jucătorii FC Botoșani au plecat în cantonament la Băile Felix

Jucatorii de la FC Botosani au plecat luni dimineata, la ora 8:00, in primul cantonament din pauza de iarna. Ei vor efectua la Băile Felix stagiul de pregătirefizică până pe 27 ianuarie.

FC Botosani a plecat in cantonament cu 21 de jucatori, fiind lasati acasa cei trei juniori de la CSS Botosani, Eduard Scutelnicu, Andrei Burlacu si Dan Miculaiciuc, dar si Sebastian Remes, jucatorul venit in probe de la Honved Budapesta.

In cantonamentul de la Baile Felix sa va alatura si portarul David Lazar de la Pandurii Targu Jiu

Lotul echipei FC Botosani care a facut deplasarea la Baile Felix:

Portari: Vasile Curileac, Dragoş Perianu `

Fundaşi: Andrei Patache, Ion Jardan, Florin Plămadă, Ionuţ Ursu, Ciprian Dinu, Răzvan Tincu, Andrei Poverlovici, Florin Acsinte;

Mijlocaşi: Gabriel Vaşvari, Sebastian Ghinga, Claudiu Codoban, Marius Croitoru, Cătălin Vraciu, Istvan Fulop, Cristian Danci, Eino Puri, Aurimas Vertelis

Atacanţi: George Cârjan, Attila Hadnagy

În pauza competiţională, conducerea tehnică a mai stabilit un cantonament, în perioada 1-14 februarie în Antalya. Aici stagiul de pregătire se va axa pe partea tactică.

În cele două cantonamente echipa va disputa mai multe meciuri amicale împotriva unor adversari ca  FC Sheriff Tiraspol (Republica Moldova), MSK Zilinia (Slovacia), Debrecen VSC (Ungaria) și FC Dinamo Minsk (Belarus).

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.