Jucătorii de la FC Botoşnai se antrenează din greu în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc

Jucătorii de la FC Botoşnai se antrenează din greu în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc

Jucătorii echipei FC Botoşani au viaţă grea în cantonamentul de la Câmpulung Moldovenesc. Dimineaţa au câte un antrenament de circa o oră şi jumătate pe stadionul din Câmpulung iar după amiază lucrează la sala de forţă şi în sala Liceului Militar.

Chiar dacă este foarte greu, jucătorii se consolează cu ideea că după acest cantonament montan va urma unul în Antalya unde vor juca cinci meciuri amicale şi vor beneficia de temperaturi ridicate şi terenuri foarte bune.

"Este greu dar această perioadă este foarte importantă. Mă bucur că nu am mai avut nicio accidentare şi pot face o pregătire foarte bună la munte. Aştept cantonamentul din Antalya unde vom lucra mai mult cu mingea şi vom avea jocuri amicale", a spus atacantul Marius Matei, potrivit btonline.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

300 de locuri sunt puse la dispoziția tinerilor de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” din Boldești

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.