Ionuţ Zarug a obţinut locul doi la Raliul Braşovului

Ionuţ Zarug a obţinut locul doi la Raliul Braşovului

Echipajul clubului Auto Green Botoşani format din Ionuţ Zarug şi Liviu Gania s-a clasat pe locul doi la Raliul Braşovului, prima etapă din cadrul Campionatului Naţional de Raliu. Botoşănenii au concurat la categoria debutanţi.

„Ionuţ Zarug a avut o evoluţie foarte bună. A reuşit să termine concursul pe locul doi la categoria debutanţi. Este un rezultat foarte bun ţinând cont că este primul concurs important la care participă. Am avut şi puţin noroc pentru că au abandonat câteva echipaje care aveau maşini mai puternice. La Braşov a nins. Noi am mers cu cauciucuri de iarnă dar unii nu au fost pregătiţi şi au abandonat”, a spus Augustin Damian, preşedintele clubului Auto Green Botoşani, citat de btonline.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

166 de locuri disponibile pentru admiterea la instituții militare de învățământ care școlarizează personal pentru nevoile MAI

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.