Inter Dorohoi a debutat în noul sezon cu o victorie împotriva celor de la Siretul Bucecea - FOTO

Inter Dorohoi a debutat în noul sezon cu o victorie împotriva celor de la Siretul Bucecea - FOTO

Inter Dorohoi, echipa dorohoiană de Liga a V-a, a jucat împotriva echipei Siretul Bucecea duminică, 25 august 2013, de la ora 11:00, pe terenul II din Baza Sportivă „1 Mai” din Dorohoi.

Acest meci contează pentru prima etapă din campionatul Ligii a V-a NORD, sezonul 2013 – 2014. Dorohoienii au început cu dreptul și au reușit să îi învingă pe cei din Bucecea cu scorul de 2-0 (0-0).

Meciul a început în forță, ambele echipe dorindu-și să înscrie primul gol. Deși au existat faze importante de poartă, meciul a rămas echilibrat iar la pauză scorul a fost 0-0.

În repriza secundă, jucătorilor de la Siretul Bucecea li s-au terminat „bateriile”, cei de la Inter Dorohoi profitând de acest lucru. Breșele din apărarea oaspeților au devenit din ce în ce mai mari, iar dorohoienii au înscris de două ori, în minutul 65 (Ghițău Cosmin) și minutul 75 (Cope Ionuț). Meciul s-a încheiat cu scorul de 2-0.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO de la meci, Click AICI!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pentru al doilea an consecutiv luptătorii U20 de la Liceul Sportiv Botoșani sunt lideri incontestabili la nivel național

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.