Înfrângere suferită de FCM Dorohoi în primul meci din play-off - FOTO

Înfrângere suferită de FCM Dorohoi în primul meci din play-off - FOTO

Înfrângere suferită de FCM Dorohoi în primul meci din play-off-ul campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a. Vineri, 18 aprilie 2014, FCM Dorohoi a întâlnit echipa SC FC Ceahlăul Piatra Neamţ 2 într-un meci disputat de la ora 17:00 pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Pe o vreme plăcută și un teren foarte bun, în fața a aproximativ 800 de spectatori meciul a început echilibrat, ajungând în minutul 6 când un atacant nemțeam a trimis mingea în bara dorohoienilor, după un corner. În minutul 16, FCM pierde o ocazie însemnată când Alex Marin a trimis cu capul de la 7 metri, însă portarul musafir a scos excepțional. După o greșeală a lui Vrabie și un corner, un atacant al Cetății marchează de la 6 metri, deschizând astfel tableta. În minutul 20, antrenorul lui FCM Dorohoi, Vespazian Colban a fost trimis în tribună de arbitrul Gica Mihai, după ce a protestat la câteva faulturi. Arbitrul l-a avertizat inițial și pe secundul dorohoiului, însă acesta a continuat și arbitrul a fost nevoit să-l trimită în tribună. În continuarea jocului, FCM încearcă să egaleze, reușind însă doar un „cap” al lui Alexandru Marin, puțin pe lângă poartă. Scorul la pauză a fost 0-2.

Repriza secundă începe în forță pentru Cetatea Târgu Neamț, în minutul 47 aceștia ducând scorul la 2-0 printr-un atacant care a marcat din fața porții după ce portarul dorohoienilor a respins greșit o minge. Minutul 60 este reprezentat de un penalty refuzat FCM, când este eliminat și antrenorul secund Vasile Prisaca pentru proteste. În minutul 70, jucătorii lui Colban au schimbat scorul tabelei la 2-1 prin Mara Oroșanu care a înscris cu capul din 8 metri după un corner.  Până la sfârșitul meciului, dorohoienii nu mai creează nicio ocazie notabilă, meciul încheindu-se cu scorul de 1-2.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO completă de la meci, Click AICI!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Șoferii au interzis! Amenzi pentru cei care merg să facă poze în lanul de rapiță

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.