Trimite stirea ta !
ziarebotosani.ro
ZiareBotosani.ro
ZiareBotosani.ro
Nest Dorohoi
Înfrângere suferită de FCM Dorohoi în primul meci din play-off - FOTO

Înfrângere suferită de FCM Dorohoi în primul meci din play-off - FOTO

Adaugat de: Ziare Botosani
Categorie : Sport

Înfrângere suferită de FCM Dorohoi în primul meci din play-off-ul campionatului 2013-2014 din Liga a 3-a. Vineri, 18 aprilie 2014, FCM Dorohoi a întâlnit echipa SC FC Ceahlăul Piatra Neamţ 2 într-un meci disputat de la ora 17:00 pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Pe o vreme plăcută și un teren foarte bun, în fața a aproximativ 800 de spectatori meciul a început echilibrat, ajungând în minutul 6 când un atacant nemțeam a trimis mingea în bara dorohoienilor, după un corner. În minutul 16, FCM pierde o ocazie însemnată când Alex Marin a trimis cu capul de la 7 metri, însă portarul musafir a scos excepțional. După o greșeală a lui Vrabie și un corner, un atacant al Cetății marchează de la 6 metri, deschizând astfel tableta. În minutul 20, antrenorul lui FCM Dorohoi, Vespazian Colban a fost trimis în tribună de arbitrul Gica Mihai, după ce a protestat la câteva faulturi. Arbitrul l-a avertizat inițial și pe secundul dorohoiului, însă acesta a continuat și arbitrul a fost nevoit să-l trimită în tribună. În continuarea jocului, FCM încearcă să egaleze, reușind însă doar un „cap” al lui Alexandru Marin, puțin pe lângă poartă. Scorul la pauză a fost 0-2.

Repriza secundă începe în forță pentru Cetatea Târgu Neamț, în minutul 47 aceștia ducând scorul la 2-0 printr-un atacant care a marcat din fața porții după ce portarul dorohoienilor a respins greșit o minge. Minutul 60 este reprezentat de un penalty refuzat FCM, când este eliminat și antrenorul secund Vasile Prisaca pentru proteste. În minutul 70, jucătorii lui Colban au schimbat scorul tabelei la 2-1 prin Mara Oroșanu care a înscris cu capul din 8 metri după un corner.  Până la sfârșitul meciului, dorohoienii nu mai creează nicio ocazie notabilă, meciul încheindu-se cu scorul de 1-2.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO completă de la meci, Click AICI!


ZiareBotosani.ro

ZiareBotosani.ro

Sport: Alte articole din Botosani