Înfrângere suferită de FCM Dorohoi în fața celor de la Săgeata Năvodari - FOTO

Înfrângere suferită de FCM Dorohoi în fața celor de la Săgeata Năvodari - FOTO

FCM Dorohoi a suferit cea de-a doua înfrângere consecutivă în Liga a II-a, scor 0-2, într-un meci ce a contat pentru cea de-a zecea etapă. Drorohoienii au disputat meciul împotriva celor de la Săgeata Năvodari sâmbătă, 25 octombrie 2014, de la ora 11:00, pe stadionul „1 Mai” din Dorohoi.

Vezi componența echipelor de start:

FCM Dorohoi: Listaru, Cososchi, Luca, Orăşanu (cpt.), Grumezescu, Vrabie, Ed. Sandu, Pavăl, Lumaicu, Ghiviziu, A. Vlaicu.

Săgeata Năvodari: Albuţ, Bruno, Muzac (cpt.), Cîrjă, Fl. Pătraşcu, R. Damian, M. Chiţu, Srdic, Deletic, Cr. Ganea, I. Stana.

Săgeata Năvodari a venit la Dorohoi fără antrenorul principal Cătălin Anghel, fără o parte din staff-ul tehnic şi fără trei jucători. Se părea că misiunea dorohoienilor va fi una simplă şi vor reuşi o nouă victorie pe teren propriu.

Meciul a debutat practic de la scorul de 0-1, după ce în minutul 5 Milos Deletic a interceptat o centrare în adâncime și a șutat din interiorul careului în dreapta portrului. Dorohoienii au ieşit la joc, au controlat mijlocul terenului şi au trimis două şuturi pe poartă dar portarul oaspeţilor a reuşit să se opună fără probleme. În minutul 32, pe fondul unei dominări a gazdelor, oaspeţii reuşesc să-şi majoreze avantajul prin acelaşi Milos Deletic. Dorohoienii nu au renunţat la luptă şi au avut încă două şanse bune de a marca dar Vrabie şi Eduard Sandu nu au reuşit să trimită pe poartă. La pauză, scorul era 0-2.

FCM Dorohoi a început mai bine repriza secundă dar Ghiviziu şi Vrabie nu au reuşit să şuteze pe spaţiul porţii. Replica oaspeţilor a venit în minutul 50 prin Srdic care a trimis puţin peste poartă din marginea careului. Gazdele au încercat să revină în joc şi să marcheze dar mult mai experimentaţii jucători de la Săgeata Năvodari au reuşit să blocheze acţiunile de atac ale dorohoienilor. În minutul 67, Orăşanu a avut şansa de a marca dar şutul acestuia a fost blocat de un fundaş de la Năvodari. Pe finalul partidei, Ghiviziu a încercat să reducă din diferenţă prin două şuturi de la distanţă dar mingea a trecut peste poartă. De partea cealaltă, oaspeţii au încercat să profite pe contraatac iar în minutul 89 Srdic a avut ratarea meciului, din doi metri cu poarta goală, acesta a reuşit să trimită peste poartă. Partida s-a încheiat cu scorul de 0-2.

În tribune, pe lângă cei aproximativ 200 de spectatori au fost prezenți și Victor Mihalachi, finanțatorul echipei FCM Dorohoi și Dorin Alexandrescu, primarul municipiului Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Vezi Galerie FOTO de la meci, Click AICI!

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Pompierii dorohoieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la motorul unei autoutilitare

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.