Încă patru  jucători de la FCM Dorohoi părăsesc echipa

Încă patru jucători de la FCM Dorohoi părăsesc echipa

În urma meciurilor de verificare susținute de FCM Dorohoi, alți jucători sunt pe punctul de a părăsi echipa, conform celor declarate de antrenorul principal Vespazian Colban, „Lazăruc, Ciurlea Cezar, Ciurlea Andrei și Lusciuc, nu vor mai evolua la FCM Dorohoi. Chițac de la Otopeni va fi păstrat în continuare pentru a fi testat și în meciurile de săptămâna viitoare, după care voi lua o decizie în ceea ce privește situația lui la FCM Dorohoi”.

Definitivarea lotului de start în Liga a III-a se va face cu puțin timp înainte de începerea Campionatului, deoarece există un flux mare de jucători ce vin în probe la Dorohoi.

Sursa: DorohoiNews.ro

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.