În cazul promovării în prima divizie, municipalitatea va aloca mai mulţi bani pentru FC Botoşani

În cazul promovării în prima divizie, municipalitatea va aloca mai mulţi bani pentru FC Botoşani

Reprezentantii Primariei Botosani iau in calcul alocarea unei sume mai mari de bani pentru echipa FC Botosani, dat fiind faptul ca aceasta are culoar de promovare in prima divizie.

„Cu ce lot avem acum, avem toate sansele sa ne batem pentru locul II. Pentru primul loc este foarte greu sa te bati, pentru ca este Viitorul Constanta, o echipa care va spulbera tot returul acesta de campionat. Sa ajunga la promovare, si din partea municipalitatii echipa va avea sustinere”, a spus viceprimarul Florin Ghiorghita, citat de botosaninews.

Reprezentantii Primariei spun ca si stadionul va necesita fonduri suplimentare in vederea modernizarii lui, in caz de promovare.

„In primul rand, trebuie facuta nocturna. Apoi te obliga cu sistem de incalzire a terenului si toate celelalte. Si trebuie sa termini si peluza Nord, sa facem o bucata de tribuna acoperita. Dar sa ajungem acolo”, a mai spus Ghiorghita.

Echipa FC Botosani se afla la aceasta data pe locul VII in clasament, cu 20 de puncte.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Jandarmii botoșăneni vor fi în mijlocul cetățenilor la manifestările de Sf. Gheorghe

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.