George Miron: „Vom aborda acest meci cu dorinţa de a obţine un rezultat pozitiv”

George Miron: „Vom aborda acest meci cu dorinţa de a obţine un rezultat pozitiv”

Fundaşul central al FC Botoşani, George Miron crede că şi o remiză ar fi bună în meciul de sâmbătă din Capitală cu FC Voluntari, deoarece „X”-ul ar ţine gruparea ilfoveană la o distanţă de patru puncte de botoşăneni.

„Vom aborda acest meci cu dorinţa de a obţine un rezultat pozitiv în faţa unei echipe cu care ne aflăm în luptă directă pentru evitarea retrogradării cu noi. Ideal ar fi să câştigăm acest meci însă nu ar fi de neglijat nici un rezuiltat de egalitate deoarece aşa am păstra la o diferenţă confortabilă de noi Voluntariul. Au o echiopă diferită de anul trecut, au făcut foarte multe transferuri, multe dintre ele chiar bune însă cel mai periculos jucător rămâne Kone. Eu cred însă că dacă el va fi blocat bine Voluntariul nu va avea nicio şansă”, a declarat George Miron, fundaşul central al FC Botoşani.

Stirea anterioara

A început să-şi renoveze casa, dar, când a dărâmat un perete, a descoperit grozăvia! - FOTO

Stirea Urmatoare

Spectacol pentru adulți al Teatrului din Galaţi la Teatrul „Vasilache”: „Natură moartă cu nepot obez”

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.