Generaţia de aur vine la Botoşani pentru un meci caritabil

Generaţia de aur vine la Botoşani pentru un meci caritabil

Gică Hagi, Gică Popescu, Florin Prunea, Bogdan Stelea, Ionuţ Lupescu, Daniel Prodan şi Miodrag Belodedici sunt aşteptaţi pe 15 decembrie la Botoşani pentru a evolua într-un meci caritabil programat să se dispute în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă.

Selecţionata condusă de Gică Hagi va întâlni o reprezentativă formată din fotbaşti la FC Botoşani, Poli Iaşi, FCM Bacău şi Suceava. Acest meci va fi arbitrat cel mai probabil de Ion Crăciunescu, preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri, scrie btonline.

După meciurile naţionalei de tineret a României, Cornel Şfaiţer, preşedintele clubului FC Botoşani vrea să organizeze un alt eveniment important. Este vorba de un meci caritabil în care să evolueze generaţia de aur a României contra unei selecţionate a Moldovei. Încasările de la acest plus banii care vor fi încasaţi din vânzarea biletelor vor fi donaţi unor copii cu probleme medicale.

„Am discutat cu mai mulţi jucători din generaţia de aur şi nu numai, inclusiv cu Gică Hagi. Mi-au spus că vor veni dar urmează ca săptămâna aceasta să decidem. Probabil, miercuri sau joi vom şti exact lista jucătorilor care vor veni la Botoşani. Va fi un eveniment important pentru Botoşani”, a spus Cornel Şfaiţer.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

LPS BOTOȘANI - Campioni naționali de juniori U20 la Campionatul Național de Semimaraton

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.