Gafă istorică! FRF s-a făcut de râs la finala Cupei! Ce scria pe trofeul primit de Voluntari

Gafă istorică! FRF s-a făcut de râs la finala Cupei! Ce scria pe trofeul primit de Voluntari

Voluntari a castigat sâmbătă Cupa Romaniei insa jucatorii lui Claudiu Niculescu au avut parte de o surpriza neplacuta atunci cand au primit trofeul. Pe acesta era deja scris numele Astrei ca si castigatoare a Cupei in sezonul actual!

Pe trofeu sunt trecute toate castigatoarele Cupei din ultimii ani, desi si aici sunt cateva exceptii, ultima Cupa castigata de Steaua, cea cu Galca pe banca, nefiind trecuta nici ea.

Stirea anterioara

Pericolul major din sticlele de ulei pe care le cumpăraţi de la hipermarket. „Aş încuraja oamenii să renunţe”

Stirea Urmatoare

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.