Gabriel Vașvari a fost fost suspendat pentru meciul cu Ceahlăul. Vezi cine va fi noul căpitan al echipei!

Gabriel Vașvari a fost fost suspendat pentru meciul cu Ceahlăul. Vezi cine va fi noul căpitan al echipei!

Gabriel Vasvari va rata meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, programat sâmbătă de la ora 14:00, pe stadionul Municipal. Capitanul botosanenilor este suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Pe langa acesta, Fulop şi Curileac acuză probleme medicale, insa pana la ora jocului este posibil sa-si revina.

„Vaşvari este suspendat. Fulop acuză unele dureri musculare. De asemenea, Curileac.. Eu sper ca până la ora jocului să fie în ordine şi doar Vaşvari să fie singura absenţă. Este fotbal, se întâmplă să primeşti cartonaşe. Vaşvari nu e un jucător să spui că ia cartonaşe pe indisciplină, vorbă la arbitri. Pur şi simplu aşa a văzut arbitrul la momentul ăla. Revăzând caseta, nu a fost niciun contact. Nu ai cum să-i reproşezi arbitrului. Sunt mulţi jucători în echipa noastră care pot fi căpitan de echipă. Ciprian Dinu care a mai fost. Tincu a fost şi el căpitan de echipă. Croitoru, Hadnagy, Acsinte. Nu este aspectul cel mai important. Căpitani sunt 8-10 jucători care au dus greul echipei, jucători cu experienţă, valoroşi", a declarat Cristi Popovici, citat de stiri.botosani.

Stirea anterioara

Mesteci gumă zilnic? Iată ce poţi păţi

Stirea Urmatoare

Acțiune a polițiștilor din Dorohoi, pentru siguranța cetățenilor. Haine și țigarete Duty Free confiscate - FOTO

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.ziarebotosani.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.